Terms of use

In prezentarea Termenilor si Conditiilor legale alaturate s-au folosit urmatoarele conventii:

Firma Modexim S.R.L. va fi numita in continuare "Modexim", iar textele, imaginile, si orice alta informatie care este gasita pe website-ul acs.ro este denumit in continuare "continut".
Aceasta pagina defineste conditiile de utilizare a site-ului acs.ro de catre potentialii vizitatori. Accesand acest site, acceptati implicit termenii de utilizare descrisi mai jos.
Dreptul de copyright pentru continutul existent pe acest website sunt detinute de Modexim. Continutul de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara un acord scris al reprezentantilor Modexim.
Puteti face o singura copie a continutului pe mediu magnetic si o singura copie tiparita doar pentru uz personal, excluzand comercializarea. Nu puteti copia, transmite, modifica, reproduce, distribui nici o parte a continutului site-ului modexim.ro.
Modexim isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul site-ului. Aceste reguli vor deveni valabile din momentul aparitiei lor pe website.

Termenii si conditiile de utilizare se afla sub incidenta legilor din Romania. Orice alte drepturi care nu au fost exprimate aici sunt aplicabile prin legislatia in vigoare.