Fabrica de confectii

Broderie

BRODERIERealizam broderii pe orice materiale textile sau pielarie, cu programe de proiectare in orice sistem ( ZSK, Gis, Tajima, Happy, Barudan, Fortron, Marco, Melco, Mitsubishi, Juki), de pe sisteme magnetice Flopy Disk si banda perforata de 24.5 mm.
Brodam cu orice fel de fir (sintetic, lana, bumbac), in orice cantitati, firma detinand un stoc mare de ata de brodat MADEIRA si putand aduce la comanda orice fel de ata.


  Putem executa orice model de broderie, cateva exemple fiind date mai jos:


Ciuperca brodata Steag Broderie desen brodat


Matlasare

CUPTOR PENTRU MATLASATCUPTOR PENTRU MATLASATVa oferim servicii profesionale de matlasat pentru captuseli, saltele, cuverturi, pilote, huse si diverse produse matlasate.
Materialele ce se pot matlasa sunt captuseli, tesaturi din bumbac si amestec, tesaturi pentru saltele, tesaturi tip DOC, produse din polipropilena sau poliester.

 __ Putem executa diferite modele de matlasare:

Material matlasatMaterial matlasatMaterial matlasatMaterial matlasat
Plisare


CUPTOR PENTRU MATLASATFabrica de confectii detine utilajele specifice operatiunii de plisare (cuptor pentru plisat, masina de aburi) a diferitelor materiale textile, pentru diferite produse: fuste, rochii, camasi, bluze, pantaloni, compleuri si alte de imbracaminte.

Material plisat:
Material plisat