Fabrica de confectii textile

Structura fabricii de confectii

Fabrica de confectii textile
Fabrica de confectii textile din Craiova

Din punct de vedere al organizarii, cladirea fabricii de confectii se imparte in trei corpuri: corpul principal de fabricatie, pavilionul administrativ si corpul de depozite.
Acestea vor fi descrise, in detaliu, in cele ce urmeaza:

A. Corp principal de fabricatie.
Fabrica de confectii - corp principal
Corpul principal de fabricatie este etajat pe sase nivele. Aici se realizeaza procesele tehnologice specifice confectiilor textile: croit, cusut, brodat, matlasat, plisat, calcat, verificat si ambalat.

B. Pavilion administrativ
Fabrica de confectii - pavilion administrativ
Pavilionul administrativ (cu etaj 1 si 2), are o suprafata totala utila de 1200 mp si parter cu o suprafata de 850 mp.

C. Corpul depozite
Depozitare
Corpul de depozite este situat la parter si este compus din spatii comerciale si dependinte comune, cu o suprafata utila de 3500 mp si parcare laterala de 2000 mp.

Fabrica de confectii este prevazuta cu 6 rampe de incarcare/descarcare si o parcare pentru tiruri de 2000 mp.

Pavilion administrativ
Rampe de incarcare pentru TIR-uri

parcare tiruri
Parcare TIR


Optimizarea costului de productie

Pentru optimizarea costurilor de productie, fabrica de confectii Modexim este prevazuta cu generator de energie si punct termic propriu, ajungandu-se astfel la un cost total al produsului finit cu peste 10 procente.

Centrala termica
Gospodaria de apa Vana Tablou de comanda


Galerie foto cu utilajele fabricii de confectii

Tunel finisat cu abur VEIT.
Masina de cusut butoniera grea DURKOPP ADLER. Masina de cusut butoniera grea DURKOPP ADLER. Masina de cusut butoniera grea DURKOPP ADLER. Masina cusut refileti, automat buzunare DURKOPP ADLER. Masina cusut refileti, automat buzunare DURKOPP ADLER. Masina de cusut butoniera grea DURKOPP ADLER. Masina de cusut cheita BROTHER.
Cuptor plisat si generator abur VEIT. Masina de brodat cu 12 capete ZSK. Depozit de materii prime. Masina de matlasat DAHMER ECOMAT. Masina de matlasat DAHMER ECOMAT. Tabloul de comanda masina de matlasat si module cu programe. Masina de plisat.
Depozit. Depozit produse finite. Scara spre etajul superior al depozitului. Robot de impachetat produse in folie SEIDEL. Parte din instalatia de taiat role bieu. Distribuitor centrala termica pentru incalzire. 4 lifturi.
   


Localizare

Fabrica se afla amplasata pe un teren de 3,6 ha , in centrul cartierului 1 Mai in Craiova , B-dul 1MAI NR.86 , la intersectia de mare  deschidere din apropierea parcului Romanescu, cu vizibilitate pana la Sadionul Central si este  dotata cu centrala termica si  post de transformare energie electrica.

Localizare fabrica

Localizare din satelit.